Популярна українська співачка і ведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль не перестає радувати публіку гарячими фото в своєму Instagram. Так і цього разу зірка показала цікаву фотографію в спокусливому образі.

Відповідний знімок Кароль опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На фото співачка позує на даху на тлі великого міста. Перед камерою Тіна з'явилася в сірому облягаючому платті, яке підкреслило її ідеальні форми. Родзинкою образу стала незвичайна рукавичка на лівій руці. Образ зірка доповнила своєю улюбленою червоною помадою.

В коментарях шанувальники Кароль гідно оцінили нову фотографію. Вони не скупилися на компліменти і написали багато приємних слів:

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Одна з найулюбленіших фотосесій) )🔥💕Ще тоді "звабила" всіх", "Наша Королева, любимо до втрати пульсу❤️", "Тіна вас саму збуджує ваш вигляд?)", "Чому старі фото ? Невже приховуємо вагітний животик ?", "Так люблю цю фотографію ,шалено красива 😍🔥", - пишуть фанати.

Нагадаємо, Кароль зізналася в почуттях до Горбунова, згадала і Осадчу.

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль показала пікантне фото, і фанати запідозрили щось цікаве.

Також Знай.ua писав, що Кароль засвітила груди в піджаку на голе тіло.