Улюблена "бджілка" українців, популярна співачка і актриса Аліна Гросу часто радує публіку новими фото і відео в своєму Instagram. Днями зірка презентувала новий кліп на пісню "Луна", а тепер показала у соцмережі результати яскравій фотосесії.

Так, на нових фото Аліна позує в розкішному багатошаровій сукні різних кольорів в гамі "морської хвилі". Цей наряд підкреслив струнку фігуру співачки та її пишний бюст. Її волосся розпущене і розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і серйозний вираз. Артистка крутиться перед камерою, міняючи пози, а в підписі до фото пропонує шанувальникам вибрати, який кадр їм подобається більше.

У комметариях шанувальники почали висловлювати свою думку щодо фото, але були й ті, хто не тільки визначився з вибором, а і зазначив що у Гросу інший колір волосся.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, спокуслива Аліна Гросу показала вологе відео, Instagram завівся.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.