Популярна українська співачка Аліна Гросу ще в дитинстві прославилася з піснею "Бджілка", після якої її ще довго так називали. Але дівчина виросла і вибрала собі більш розкутий образ, а нещодавно вона вийшла заміж. Аліна активний користувач Instagram, де часто радує численних фанатів яскравими фото і відео зі свого життя.

Так, в цей раз дівчина опублікувала в мережі гаряче відео, яке є фрагментом її нового кліпу на пісню "Луна". В пікантному ролику можна побачити Аліну, яка з'являється перед камерою, виринаючи з води і хлюпаючись в ній. Для зйомок кліпу Гросу одягла світле прозоре плаття. А в підписі до гарячого "вологого" відео зірка написала слова подяки своїй команді. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію співачки.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.