Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася елегантною облягаючою сукнею кольору фуксії, яку приміряла на шоу "Танці з зірками". Так, артистка вигідно підкреслила струнку фігуру і груди в сукні з глибоким декольте і відкритою спиною, а от від фірмових червоних губ з недавнього часу відмовилася на радість шанувальникам.

"#tinakarol wearing @crystalsaloncomua @crystalsalon.kyiv & @kojewelry_ukraine jewelry", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті, не пройшла повз навіть епатажна виконавиця MARUV: "Hot 🔥", "Красуняяя🔥", "Просто неймовірно красиво😍😍😍😍😍", "Пожежа😍😍😍🤤🔥🔥🔥🔥🤤❤️❤️❤️", "Неперевершена 🔥🔥🔥", "Ну девачкі, це богиня! Цим все сказано", "Шалено красива,цей погляд...😻🔥", "сексі кішка", "Така тигриця😻🔥", "щас як нападеш😻, страшно стало😂♥️".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще