У понеділок, 14 жовтня, на березі Печори, що в Росії, вантажівка, яка перевозить обладнання, відомого та епатажного співака Філіпа Кіркорова, застрягла в піску. Місцеві мешканці встигли зафіксувати цей неприємний для команди співака інцидент та вже опублікувати фото в Інтернеті.

Як відзначається, цими днями Філіп Кіркоров повинен виступити в Печорі. Наразі ж одна з його фур намагалася завчасно приїхати у місто. Однак дороги Республіки Комі виявилися нещадні навіть для короля естради – вантажівка з причепом застрягла на лівому березі річки.

Вантажівка не змогла подужати переправу на Печорі, колеса пішли в пісок. Наразі фуру Кіркорова вже дістали із "сипучих" пісків.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще