Олександр Агєєв, який зізнався у вбивстві російського шансоньє Михайла Круга та екснайманець угруповання "Тверські вовки", розповів в інтерв'ю програмі "Нові російські сенсації" на НТВ, якими були останні миті життя легендарного артиста.

Михайло Круг

Агєєв діяв разом зі своїм подільником Дмитром Вєсєловым. Як каже злочинець, вони не збиралися вбивати Круга. Спочатку Агєєв і Вєсєлов збиралися пограбувати будинок виконавця, поки там нікого не було. У момент пограбування, Михайло Круг разом із сім'єю приїхав додому. Грабіжників помітила теща артиста і підняла крик - його почув Михайло Круг і поспішив перевірити, що відбувається.

Олександр Агєєв

"Круг вискочив. Він же чоловік, повинен розуміти, що людина з пістолетом це вже не іграшки", - розповідає, що відбувалося у фатальний день Агєєв.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Я не знаю, чи він був напідпитку, чи що, але він кинувся на Вєсєлова, схопив за руки. Вони почали боротися. Вийшло, що стояв Круг на майданчику, а Вєсєлов вище нього знаходився. На драбинці!", - продовжив свою розповідь злочинець.

Михайло Круг

Агєєв каже, що Круг і Вєсєлов недовго намагалися перебороти один одного, а потім долинули звуки пострілів. В результаті, одна куля пронизала верхню частину тіла артиста, куди потрапила друга вбивця сказати не може.

Нагадаємо, раніше вбивство Михайла Круга розкрили через 17 років, очевидець розповів страшне: був фанатом шансоньє.

Також Знай.uа писав про вбивство Михайла Круга: злочин розкрили через 17 років, фото затриманого.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що ймовірний убивця Михайла Круга знову опинився в його домі: поліція оточила район.