У Росії на Дмитрово-Черкаському цвинтарі у Твері, де похований відомий шансоньє Михайло Круг зробили фото, на якому видно силует людини. Припускають, що це душа вбитого виконавця.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На світлині зображений силует людини, що стоїть в тіні під деревом. Загадковий туманний образ впізнали як Михайла Круга в знаменитому білому піджаку, в якому шансоньє часто з'являвся на публіці напередодні своєї смерті.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Екстрасенси у свою чергу заявляють, що це типове спіритичне фото. Так буває, коли "в кадр потрапляють душі неупокоєних". "Відбиток" душі можна побачити лише на фото, у реальному житті око людини не здатне помітити таке явище.

Зазначимо, що нещодавно мешканка Орська (Росія) Олена Лижина стверджувала, що знаменитий шансоньє Михайло Круг — живий. За словами жінки, вона бачила співака минулого червня. Лижина стверджує, що Михайло Круг не просто вижив, але й непогано влаштувався — давненько працює заступником головного лікаря в колонії УФСІН міста Орська. Відзначається, що дана інформація передана місцевим правоохоронцям, які збираються її перевірити.

Як відомо, Михайло Круг, автор і виконавець пісні "Владимирский централ", був застрелений в ніч на 1 липня 2002 року. Злочинці проникли в особняк, відкрили вогонь, поранили тещу виконавця, а коли на крики прибіг сам Михайло Круг, вистрілили і в нього. Музикант помер в лікарні від важких вогнепальних поранень. Виконавці та можливі замовники вбивства ще не названі до цього часу.

Нагадаємо, ймовірний убивця Михайла Круга знову опинився у його домі: поліція оточила район.

Як повідомляв портал Знай.uа, вдова Михайла Круга показала фото змужнілого сина.

Також портал Знай.ua писав, помер відомий шансоньє Віллі Токарєв.