Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новим фото. Знаменитість поділилася трепетним сімейним кадром з мамою Ганною Іванівною. Так, найріднішій жінці артистки виповнилося 86 років, а Ольга разом з родичами зібралися за затишним столом, щоб привітати Ганну.

"Зі святом ПОКРОВИ,друзі! ☀️Наша Берегиня Ганна Іванівна,іменинниця,передає всім вітання!🎉🥂🎂Святкуємо і насолоджуємось життєвими історіями у виконанні заслуженої артистки!Многая Літа МАМОЧКО,рідненька!❤️", - поділилася емоціями Сумська. Фолловери залишилися в захваті: "Божечки, яка крута мама😁👌👍🙏 їй Здоров'я на довгі роки!😘", "Це таке щастя, коли жива мама, здоров'я матусі нехай живе і живе на радість рідним!!!!!", "Довгих років життя вашій мамі👌Ольга,у вас точно мамин голос👍😄", "Така гарна жінка!!!", "Красива жінка. Довгих років життя і здоров'я", "Мої вітання, здоров'я! Так ось у кого Ви така красуня😍👍".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.