Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс спільні кадри з чоловіком Потапом, показавши, як парочка тренується вранці. Так, з вулиці закохані вже перебралися в елітний спортзал, демонструючи складні вправи.

"Планки наше все", - лаконічно підписала Настя один з кадрів. Варто відзначити, що молодята займаються спортом під відповідальним керівництвом персонального тренера. Також Каменських дотримується суворої дієти, завдяки якій відмінно схудла, тому й обожнює демонструвати фігуру в різних бікіні або еротичній білизні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.