У вівторок, 15 жовтня, в київському Палаці "Україна" відбувся перший в осінньому сезоні концерт "Вечірнього Кварталу". Корреспондент Знай.uа побував на концерті і поділився враженнями від свіжого матеріалу студії президента Зеленського.

Так, на концерті відома українська співачка Тіна Кароль, яка виконала декілька хітів. Актори студії "Квартал 95" представили її як "співачку, яка після деяких подій кришує Гімн України".

Кароль взяла участь в грі від "Кварталу", де їй довелося вгадати українських зірок по дитячим фото. Не можна сказати, що артистці це далося легко.

Кореспонденту Знай.uа також вдалося поспілкуватися з коханою голови ОП Андрія Богдана Анастасією Слічною. Красуня зазначила, що "спочатку буде дуже багато жартів про Андрія, смішно і дотепно".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, "Свати" втратили улюбленця "Кварталу 95" Мітяя, причина вражає.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кароль показала груди і ніжки в сексі-сукні на "Танці з зірками".

Також портал Знай.ua писав, "Вечірній Квартал" розкрив держтаємниці і жорстко пожартував над політиками.