16 жовтня в Україні стартував національний відбір на Євробачення-2020. Телеканал СТБ UA:Суспільне мовлення вже почали приймати анкети для участі. Також у цьому році оновили правила конкурсу.

Telegram-канал Klymenko Time звернув увагу українців на істотну зміну, що внесли після минулорічного скандалу з недопуском співачки Maruv на пісенний конкурс.

Так, тепер учасником нацвідбору може бути виконавець або колектив, який не здійснює концертної діяльності на території РФ з 2014 року, не планує і не повідомляє про неї під час конкурсу і фіналу Євробачення, а також не в'їжджав на територію анексованого Криму з порушенням законодавства.

"Ці хлопці на своїй хвилі. Дуже чекаємо на черговому відборі побачити Джамалу в журі, яка в 2015 в Росії таки виступала. Але їй можна, вона ж член журі, а не учасник відбору. НТКУ час розганяти", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто уточнити, що 65-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2020 відбудеться 12, 14 і 16 травня 2020 року в голландському Роттердамі.

Нагадаємо, Джамала зворушила фанатів новим фото з сином.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала спантеличила українців важливим питанням.

Також портал Знай.uа писав, що переможець Євробачення Сальвадор Собрал мчить в Україну.