Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в шикарне відео, репетируючи своє нове шоу, яке пройде на московському стадіоні "Арена" вже 19 жовтня. Так, артистка запально репетирувала спекотні танці на столі в оточенні красенів з підтанцьовки, примірявши лише облягаючий комбінезон баклажанового кольору.

"Хочу на концерт!!!🙃
будуть нові Треки!!
а ти будеш?🙈", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Секс 😍😍😍", "Блін, так боялася що зі стільця не чубарихнулася 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈", "Дуже круто, постановнику окремий респект👍", "Гаряче 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Були і ті, кому Світлана здалася занадто худою: "Занадто худа) їй би трохи набрати вагу, взагалі буде цукеркою", "Худенька така 🙈 Трохи б набрати 😌", "Дуже худа стала, зовсім не личить, трохи б набрати кг , тоді супер сексі буде".