Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася новим розкішним образом, примірявши досить відверте біле плаття в синю смужку, засвітивши груди в ефектному декольте і плаский живіт. Так, артистка доповнила вбрання прозорими босоніжками, густо вкритими стразами, а от від фірмової червоної помади відмовилася на користь ніжно-рожевого нюдового макіяжу.

"#tinakarol wearing dress by @dionlee", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті і засипали Тіну компліментами: "Боже яке плаття! 😍", "ваууу😻", "Просто неймовірна", "Рожева помада😍🔥", "Обожнюю Вас ❤️", "Лялечка 😻", "❤️❤️❤️богиня", "Тіна все частіше без червоної помади. Сподіваюся,ти нарешті щаслива🙏🏻❤️", "дівчина, у мене скоро очі осліпнуть від вашої краси)))😍🌋".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще