Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вирішила переконати українців більше подорожувати по власній країні. У новому проекті "Le маршрутка" вона розвіяла стереотип про те, що відпочивати в Україні дорого і нудно.

Прем'єра шоу "Le маршрутка" відбудеться вже 4 листопада на "Новому каналі". Глядачі побачать, як Леся Нікітюк з командою однодумців подорожує по країні на жовтій маршуртці "Богдан". За словами телеведучої, їй вдалося остаточно закохатися в Україну під час зйомок.

"Напевно, це можна зробити тільки власним прикладом. Адже кожен може внести свій внесок у розвиток країни. Внутрішній туризм і буде тим внеском. Можна витратити гроші не в Туреччині, а на острові Джарилгач в Херсонській області. Україна відрізняється від інших країн тим, що за кордоном ти відчуваєш себе чужим, а тут ти вдома, скрізь свій", - розповіла Нікітюк.

У першому сезоні "Le маршрутка" Нікітюк відвідає Київську, Черкаську, Хмельницьку, Херсонську, Одеську, Полтавську, Житомирську та Донецьку області.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Нікітюк прикрила принади лише листочком, оце образ.

Як повідомляв портал Знай.uа, Никитюк показала кардинальні зміни, рожеве волосся і тату.

Також портал Знай.ua писав, Нікітюк у бікіні показала, як її відшмагали в лазні.