Популярна співачка Світлана Лобода у п'ятницю, 18 жовтня, відзначає свій 37-й День народження. Пізно вночі іменинниця у своєму акаунті Instagram опублікувала знімок, на якому позують її команда і близькі друзі, серед яких поряд з артисткою сидить і Тілль Ліндеманн, і заінтригувала підписом: "Мій день. #мояночь".

Однією з перших з Днем народження артистку привітала її мама, яка опублікувала зворушливе послання на сторінці в facebook.

"З днем народження, моя мила, улюблена донечка, моя відрада і гордість! Бажаю тобі бути найщасливішою жінкою на світі. Завжди справлятися з будь-якими справами, завжди бути такою ж чудовою та неповторною, прекрасною, люблячою мамою. Бажаю, щоб твою роботу завжди цінували, щоб тебе завжди поважали, любили, поважали твої достоїнства і таланти. Нехай твоє щастя буде безмежним і світиться теплим вогнем в твоїх прекрасних, добрих очах. Дякую за твою щиру підтримку та допомогу. За те, що у важкі хвилини ти завжди поруч, поряд з рідними і близькими тобі людьми ! Ми тебе дуже любимо!!! Божого благословення тобі!!!", - написала Наталія Василівна.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, Лобода показала пристрасні танці на столі з молодими красенями.

Як повідомляв Знай. ua, Лобода звела з розуму фанатів новим фото.

Також Знай. ua писав, що Лобода засвітила ідеальну фігуру в прозорій сукні, все просвічується.