Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр в довгій оксамитовій сукні, відсвяткувавши 37-річчя 18 жовтня в одному з ресторанів Пітера. Так, артистка показала рідкісне фото, на якому посміхається і зізналася, що дуже щаслива. Варто відзначити, що Світлана запросила лише рідних і близьких, серед яких був передбачуваний батько її однорічної дочки Тільди Тілль Ліндеманн.

"Сьогодні я прокинулася абсолютно щасливою🥳
я кохана і кохаю
і нехай це не закінчується ніколи!!!
Спасибі
Ваша LO ❤️", - поділилася радістю Лобода. Фолловери залишилися в захваті і почали вітати кумира, не пройшли повз і зіркові друзі артиски. Так, Олександо Ревва, Микола Басков, Аніта Цой, Лілія Подкопаєва, а також Нателла Крапівіна, з якою Світлана і святкувала день народження, написали теплі слова у коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.