Відома англійська актриса Джесіка Хенвік, яка зіграла роль Німерії Сенд у знаменитому серіалі "Грі престолів", веде переговори про участь у четвертій "Матриці". Про таке йдеться на сайті Deadline

Як відзначається, актриса гарно проявила себе під час кастингу і повинна приєднатися до проекту. Щоправда, роль Хенвік в новій Матриці поки не розкривається, але відомо, що режисер фільму Лана Ваховскі приготувала для неї персонажа, який буде схожий на культового героя Нео, якого зіграв Кіану Рівз.

Зауважимо, що раніше були чутки про те, що Нео у новій матриці могла бути жінкою – на цю роль нібито розглядали актрису Сандру Буллок і заради неї готові були навіть переписати сценарій.

Нагадаємо, Warner Bros, запустила у виробництво продовження "Матриці". Окрім цього, гарною новиною для фанатів стало і те, що Кіану Рівз і Кері Енн Мосс повернуться до ролей Нео і Трініті, а режисером виступить Лана Ваховські.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Нагадаємо, Джолі забула про Пітта обіймах зірки "Месників".

Раніше Знай.ua повідомляв, Марго Роббі, Ніколь Кідман і Шарліз Терон підготували "Бомбу" фанатам.

Також Знай.ua писав, Джолі, Бекхем та інші зірки, яких перекроїли пластичні хірурги.