Популярна українська співачка Світлана Лобода обожнює привертати до себе увагу публіки, що успішно робить в Instagram. Зірка часто показує в мережі моменти зі свого особистого і творчого життя, і цей раз не став винятком. Співачка показала, як проходить підготовка до її концерту.

Так, Лобода опублікувала ряд фотографій, на яких можна побачити, як вона репетирує і готується до виступу. На знімках зірка зображена під час дивних танців у різних позах і одязі, вона демонструє ідеальну розтяжку і фізичну силу. Також на знімках видно команду, яка допомагає Світлані готуватися до постановки її шоу. Шанувальники вдячні співачці, що вона показала закулісся своїх виступів, співачку засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.