Популярна українська співачка, актриса і суддя декількох телевізійних проектів Оля Полякова обожнює епатувати публіку різними витівками. Зірку також називають суперблондинкою і королевою ночі, а вона і не проти, адже любить купатися в увазі публіки. Оля частенько радує фанатів незвичайними фото і відео у своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Полякова показала в мережі два фото, які були зроблені в театрі, куди зірка прийшла на запрошення балерини Катерини Кухар. Як видно, Оля обрала для такого заходу досить відверту сіру сукню цікавого фасону, під якою немає білизни. Цей наряд підкреслив струнку фігуру зірки і її довгі ноги. У підписі до фото Полякова розповіла про балет, а шанувальники почали обговорювати наряд, в якому вона прийшла в театр.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.