У дев'ятому ефірі третього сезону популярного шоу "Танці з зірками" на паркет вийшли вісім пар. Новий ефір був присвячений дитячим спогадам зіркових учасників. До виконання номерів залучили юних вихованців танцювальних шкіл.

Майстерність конкурсантів цього разу оцінював ще один постійний суддя – народний артист України, легендарний танцівник Григорій Чапкіс.

Григорій Чапкіс

Танцювальний вечір відкрила пара Даніеля Салема і Юлії Сахневич. Даніель розповів про своє бідне дитинство, яке пройшло в Бейруті. Пара виконала квікстеп, нагадавши про наближення Різдва.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Коли я був дитиною, не до кінця відчував новорічні свята. Мої батьки дуже багато працювали, особливо в цей час. Та й я працював з восьми років, тому не відчував чарівництва. Перш за все, Новий рік для мене свято сімейне. Моїй доньці зараз чотири рочки, і я роблю все, щоб вона вірила в чудеса", - зізнався Салем. Даніель Салем

Людмила Барбір і Юрій Жук підготували до ефіру самбу разом з п'ятьма юними танцюристами. Людмила підкреслила, що у дитинстві мама завжди виховувала її, як сильну і самостійну особистість. Олексій Яровенко та Олени Шоптенко станцювали контемпорарі, їх називають однією з найсильніших пар сезону.

Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова показали свій номер з юними переможцями міжнародних конкурсів. Ксенія Мішина та Євген Кот знову довели, зо вони є фаворитами шоу. Ксенія розповіла, що її батьки розійшлися коли вона навчалася у першому класі і тому зараз її метою є – зробити щасливим свого сина.

Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, які п'ять разів були лідерами турнірної таблиці, виконали хіп-хоп під хіт Монатика – судді були в захваті. Анна зізналася, що хоче довести своєму колишньому коханому, що вона все зможе зробити сама, отримавши перемогу.

Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар вийшли на паркет у супроводі восьми юних бальників. Вікторія відверто зізналася, що мірє стати мамою, а на проект прийшла, щоб розкрити свою жіночність.

Закривали танцювальний вечір Олена Кравець та Макс Леонов. Зірка Кваталу 95 зізналася, що не хоче залишати шоу. Свій виступ вона присвятила старшій доньці, яка на даний момент живе окремо від матері. Актриса танцювала фокстрот в образі Мері Поппінс, з'явившись на паркеті в стилі казкової героїні - спустившись зі стелі на парасольці.

"Я не хочу залишати це шоу. Я працюю на межі можливостей", - зізналася Олена. Олена Кравець

В результаті після танцю "за життя" дев'ятий ефір покинула пара Людмили Барбір і Дмитра Жука.

Нагадаємо, раніше повернення Чапкіса в "Танці з зірками" справило справжній фурор

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кравець потролила себе на проекті "Танці з зірками"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Кравець приміряла незвичайний образ, а в "Кварталі" вирішили цим похвалитися