На сторінці студії "Квартал 95" в соціальній мережі Instagram з'явилася миле фото Олени Кравець, яка впевнено йде до фіналу на шоу "Танці з зірками". Як відомо, минулого ефіру танцювального шоу Олена Кравець і Макс Леонов танцювали пристрасний пасодобль, та так, що завели всіх глядачів та членів журі.

На фото, яке з'явилося на сторінці "Кварталу" Олена Кравець позує в червоно-чорній мереживній сукні з пікантним розрізом від стегна і невеликим корсетом. Саме в цьому платті актриса і вийшла на паркет "Танців". Її волосся зібране в цікаву зачіску і прикрашене червоними квітами, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото говориться: "Чим сьогодні здивує Олена Кравець?", а також є інформація про те, як за неї проголосувати.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Кварталу 95 здалася в крихітному купальнику.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.