Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс веселе відео з новоспеченим чоловіком Олександром Комковим, показавши, чим парочка займається вдома на дозвіллі. Так, артистка зізналася, що коханий зварив для неї варення, однак, судячи з виразу обличчя, чоловікові воно не особливо сподобалося.

"Кухар) Зварганив варення і досліди проводить на мені", - пожартувала Гросу. Варто відзначити, що парочка зіграла гучне весілля в Венеції 1 червня, запросивши на нього українських друзів-знаменитостей. До цього Аліна та Олександр зустрічалися 4 роки, однак співачка приховувала свого чоловіка від общесвенности чужих очей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.