Популярна українська співачка Слава Камінська, вокалістка НЕАНГЕЛІВ зізналася, яким для неї був 2019 рік. Про це вона розповіла в ексклюзивному інтерв'ю Знай.ua.

Новий альбом називається "13", яке є загадковим і містичним числом. Проте Слава і Віка зізнаються, що для них воно є щасливим. Крім того, співачка зізнається, що життя занадто коротке, щоб витрачати її на забобони і забобони.

Також артистка розповіла про власні зміни в 2019 році.

"Зміни? Це до мене! Я знаю все про зміни в 2019! Цей рік точно був насиченим, викриваючим і не нудним. В моєму житті багато чого змінилося. Але що я можу сказати напевно, головне — завжди залишається незмінним", - зізналася вона.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Камінська визнається, як змогла впоратися з душевним болем після розлучення.

"Любов до себе, до дітей, до життя! У мене немає часу страждати, адже стільки хочеться встигнути! А час, як ми знаємо, найцінніший ресурс", - розповідає вона.

Нагадаємо, зірка "Неангелів" зробила колотнечу з весільним букетом.

Як повідомляв Знай. ua, Слава й Віка з НЕАНГЕЛІВ розсекретили рецепт міцних відносин.

Також Знай. ua писав, що Слава Камінська після розлучення перетворилася на Барбі.