19 жовтня головні фріки Росії і блогери Олег Монгол і Кирило "Руки-Базуки" Терешин провели бій за альтернативним правилами ММА. Поєдинок відбувся на батьківщині Монгола в Хакасії. Відео було опубліковано на YouTube.

Цікаво, що бій тривав менше трьох хвилин. Монгол переміг Терешина - натиснув йому ліктем на горло. Незважаючи на те, що цей задушливий прийом вважається забороненим за правилами Союзу ММА РФ, в бою він був дозволений.

До речі, спочатку ініціативу перехопив Терешин, відправивши суперника в нокдаун.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За добу відео бою набрало майже два мільйони переглядів. "Роднулькіни мої ось і сталося, як я і обіцяв що размажу цього Руки Гаки так і зробив! Спасибі вам за підтримку!" - написав Монгол.

Нагадаємо, шоумен і музикант Стас Барецький зніме продовження культового фільму з Кирилом "Руки-Базуки" у головній ролі.

Як повідомляв портал Знай.uа, тенісистка з руками-базуками підірвала мережу: супергерой з коміксів.

Також портал Знай.uа писав, що чемпіон Росії з ляпасів Василь "Пельмень" Камоцький провів поєдинок проти Кирила Терешина.