Популярна українська співачка і ведуча шоу "Танці з зірками" на телеканалі 1+1 Тіна Кароль обожнює привертати увагу публіки яскравими постами у своєму Instagram. І цей раз не став винятком – зірка показала гарні фото з нової фотосесії в неймовірно спокусливому образі.

Так, на фотографіях Тіна Кароль позує в ефектному червоному платті з відкритими плечима і пікантним вирізом від стегна. Цей наряд має незвичайний фасон, по лінії декольте йде великий волан, а на поясі у нього кокетливий бантик. Сукня підкреслила струнку фігуру зірки і пружне декольте. Її волосся красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж з улюбленою червоною помадою. Варто відзначити, що на одному з фото Тіна позує в компанії свого співведучого Юрія Горбунова. У підписі до фото Кароль запрошує фантів на свій гала-концерт.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.