Популярна американська модель, блогерка, і сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнер свого часу прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу. Але тепер вона одна з найбільш затребуваних і високооплачуваних трендсеттерів світу. Кендалл часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – дівчина показала кадр з концерту, куди вирушила з загадковим красенем.

Так, на новому фото Кендалл Дженнер позує практично верхи на симпатичному хлопцеві, який виявився популярним фотографом Декстером Неві. Як видно на концерт красуня прийшла в простому практичному вбранні – на ній широкі джинси і біла толстовка оверсайз. Кендалл з милою посмішкою дивиться у камеру, втім, як і її веселий друг. Дівчина не пояснила, ким їй доводиться цей хлопець, вона просто відзначила його сторінку під фото.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.