Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ранкове селфі з автомобіля, примірявши масивну чорну толстовку і шкіряну поясну сумку. Так, артистка зумисне розмазала фото, позуючи без макіяжу і прикривши волоссям частину обличчя.

"Розмазала фотку - красуня 🧩", - пожартувала Каменських. Фолловери не пройшли повз і засипали Настю компліментами. Багато хто також звернули увагу, що співачка перебуває в аеропорту "Бориспіль": "Дуже красиво і стильно!❤️❤️❤️", "Класне фото. 😍", "Красу нічим не зіпсуєш😍", "Але красиво вийшло❤️", "Красоточка❤️❤️❤️💕💕💕💕💕", "Красуня ❤️❤️🔥🔥🔥", "Сонечко ,вдалого польоту ,ти красуня.❤️".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.