Мега популярна українська телеведуча і мандрівниця Леся Нікітюк обожнює привертати до себе увагу публіки, що успішно робить в Instagram. Зірка вже зібрала тримільйонну аудиторію у себе на сторінці, яку часто радує цікавими фото і відео. І цей раз не став винятком – Леся показала у мережі кумедний ролик, на якому показує, як треба худнути.

Так, перед камерою красуня з'явилася в рожевій кофтинці, вона сидить за столом з розпущеним волоссям і робить щось дуже смішне. Як виявилося, Леся розробила "авторську методику схуднення". Вона тримає в одній руці бергер, нюхає його, а потім швидко кусає більш корисне яблуко. Те саме Нікітюк проробляє і з чіпсами та іншого шкідливою їжею. У підписі до фото свою методику зірка називає "занюхуванням".

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.