Відома телеведуча, блогерка і молода мама Регіна Тодоренко часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цей раз не став винятком, красуня показала публіці милий кадр, на якому мило посміхається красивими білосніжними зубами.

Так, на новому фото Регіна з'явилася в кокетливому образі, на ній строката червоно-чорна блузка з флористичним принтом. Волосся красуні зібране в пучок на маківці, Тодоренко прикрила очі долоньками, зате добре видно її щиру посмішку, навіть сміх. У підписі до фото Регіна написала: "Сміх продовжує життя і дратує можуть посміятися над собою. Ви любите, коли вас підколюють?". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію красуні.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.