Популярний український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма частенько підігріває інтерес публіки до своєї персони. Це він успішно робить у соцмережі Instagram, де часто публікує яскраві фото та відео зі свого особистого життя. І цей раз не став винятком – артист показав в мережі декілька кадрів зі зйомок шоу "Хто проти блондинок", ведучою якого є Леся Нікітюк.

На зйомки Влад прийшов у чорному костюмі з цікавою жовтою сорочкою. У трохи більш насиченому жовтому комбінезоні на фото позує Леся, а доповнила вона свій образ чорною кепкою. Схоже, Яма і Нікітюк весело проводять час на проекті, де танцюрист змагається в ерудиції з 50 блондинками. У підписі до фото Влад написав: "Сьогодні блондин в минулому буде змагатися з блондинками нинішніми, на чолі з @lesia_nikituk. Хто за мене?". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію шоумена.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.