Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео зі свого масштабного концерту в ВТБ Арена, Москва, до якого наполегливо готувалася досить тривалий час. Так, артистка показала не тільки кращі моменти, але і розкішні вбрання, закулісся шоу, переживання і різні трюки на сцені.

"Я дякую кожному, хто був у цей вечір з нами 🙏це незабутньо 💃🔥", - поділилася радістю Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Золота!!!💋", "Королева 👑🔥", "Бомбаграната,пушкаракета👍👍👍👍💐", "Дуже крутоооо!!!! На люстрі страшно напевно було😲❤️❤️❤️", "Це шикарно👏🏻👏🏻👏🏻😻😻😻 дуууже круто!!!!!!", "це просто феєрично,немає слів,браво!!!👍💐🌺", "Це було чудово і незабутньо😍😍😍 Спасибі Вам, @lobodaofficial Ви найкраща!!!!💙💙💙".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.