Соня Євдокименко – юна онука Софії Ротару, дівчина також, як і бабуся співає, ще вона займається моделлингом, і вчиться в Нью-Йорку. Соня активний користувач Instagram, де радує своїх шанувальників новими фото і відео зі свого життя. Нещодавно дівчина виставила шикарний кадр, позуючи в автомобілі і примірявши міні-сукню, густо укриту срібними паєтками.

"Downtown for a hot sec.", - лаконічно підписала Євдокименко. Фолловери засипали красуню Соню компліментами: "Яка ж ти красива, образ дуже гармонійно виглядає на твоїй чудовій зовнішності", "Шикарна фотографія, в ній є щось мега притягуяюче", "Ого гарне плаття на тобі сидить ідеально)", "Божечки яке плаття ✨✨✨✨✨😍😍😍", "Посміхайся, сонечко!", "Яка гарна фотографія і ви".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.