Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото, розповівши про материнство і виховання дітей. Варто нагадати, що 37-річна артистка - щаслива зіркова мама трьох: Злати Мітчелл, а також Валерія та Євдокії.

"У мене троє діток - досі не віриться , бо в школі, поки інші дівчата мріяли про заміжжя та донечок -синочків, я дивувалася таким простеньким вимогам від життя . Зараз я розумію , що помилялася . Материнство підкреслило гарні риси моєї душі. І бачити я почала більше , співчувати і робити спробу зробити цей світ кращим для дітей, не лише своїх...", - поділилася емоціями Фреймут. Фолловери залишилися в захваті і засипали Ольгу компліментами. Багато хто відзначили, що беруть з жінки приклад.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".