Найбільш скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим чорно-білим фото, але шанувальники помітили те, що їх дуже схвилювало.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вигляд Фреймут на фото дуже замучений і стомлений. А підпис до кадру навіяв на фанів тугу:

"Клянуся богом, якщо б я грав на роялі або на сцені і подобався цим бовдурам, я б вважав це особистою образою. На чорта мені їх оплески? Вони завжди не ляскають, чого треба. Якщо б я був піаністом, я б зачинився в коморі і там грав.» Джером Девід Селінджер «Над прірвою у житі»"

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В коментарях відзначилася донька Фреймут - Злата Мітчелл, яка англійскою мовою написала, що її мама "краща, ніж Кейт Мосс". Фреймут відповіла доньці, що це висока оцінка, після чого Злата уклала:

"Тому що це однозначно на рівень вище"

В коментарях відзначилися й інші фолловери Фреймут, які не поділяли захоплень її доньки:

"Так схудла", "Оля,у вас депресія, чи це такий гумор невдалий?", "Така втомлена і красива...", "Якщо б не ці "бовдури" як ви кажете, ви б так не були затребувані і знамениті!", "Очі сумні"

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.