Українська співачка Анастасія Приходько після невдалого походу в політику вирішила по-новому боротися з корупціонерами. Про це вона повідомила в пості Facebook.

Приходько прийняла рішення призупинити музичну кар'єру і вступити в Національну академію прокуратури України.

Анастасія Приходько впевнена, що після того, як вона стане прокурором, їй вдасться пересаджати всіх, хто входить в "гурток рукоблудства".

"Вирішила поступати в НАПУ. Буду прокурором і посаджу, с..а, всіх під три чорти. У нас не мужики при владі, а гурток рукоблудства", — вона написала у своєму Facebook.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Приходько пояснила, що після навчання в НАПУ вона отримає третю вищу освіту. І воно їй ніяк не завадить. Шанувальники не пройшли повз публікації і залишили безліч емоційних коментарів під фото.

"Ну ти монстр. Успіхів на новому терені", "Відмінна ідея, підтримую", "Вони теж так думали", "Поки їм грошей не дали…", "Розумниця! Успіхів тобі!", — пишуть українці в коментарях під публікацією.

Нагадаємо, Анастасія Приходько після фіаско у Вінниці повернулася в "м'яке місце".

Як повідомляв Знай. ua, співачки Приходько більше немає - зірка пішла в прокурори.

Також Знай. ua писав, що Приходько відверто розповіла, чому більше не хоче мати справу з депутатами.