Прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар - одна з найбільш вимогливих суддів у шоу “Танці з зірками”. Вона відома своєю педантичністю і часом суворими коментарями на адресу учасників.

В бесіді зі Знай.uа Катя назвала, яка пара на проекті для неї найбільш вдала і хто з учасників найбільше її здивував.

Катерина Кухар

“Танці з зірками” виходять щонеділі на каналі “1+1”. Шоу вже покинули 7 пар і стільки ж залишилося боротися за бажаний кубок.

Кожен випуск Катерина постає у новому образі, повністю змінюючи свій стиль. Балерина завжди оцінює танці учасників в особливій манері, підбираючи незвичайні порівняння та епітети. Ми поцікавилися, коли вона встигає все придумувати?

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

“Ми теж намагаємося готуватися до ефіру, - говорить Катерина Кухар. - Ти вже знаєш, на що артист здатний. Ти спостерігаєш за тими репетиціями, які він виставляє в своїх соцмережах. Ти розумієш, яка в нього пластика. Іноді буває, що я щось можу забути доказати в прямому ефірі. Я потім на наступному ефірі договорюю”.

Кухар запевняє, що і всі свої пости в соцмережах вона пише самостійно.

“Я згодна, я досить педантична людина і ставлюся дуже суворо, як до себе, так і до оточуючих. Якщо зірки виходять на паркет, якщо вони вирішують взяти участь в “Танцях з зірками”, то вони вже мають викладатися на 100%, показувати нам результати їх роботи в залі, звичайно ж, гарну картинку для глядача - це наша головна задача”, - зазначила прима-балерина.

Кухар переконана, що конструктивна критика допомагає людині розвиватися.

На думку судді проекту “Танці з зірками”, ідеальна пара в цьому сезоні - це Олена Кравець і Макс Леонов. Секрет успіху зірки “Кварталу 95” на паркеті - в її партнері.

Олена Кравець і Макс Леонов

“На мій погляд, найбільш вдало підібрана пара - це Олена Кравець і Максим Леонов. Вони настільки гармонійно поєднуються в будь-якому танці. Вони доповнюють один одного, відчувають один одного. І Макс, як справжній чоловік, Олену і кружляє, і підтримує, і підлаштовується в деяких моментах під неї. Вони добре виглядають і в мізансценах, і в дуеті”, - прокоментувала зірка балету.

Також Кухар зізналася, хто з учасників її найбільше здивував.

“Мені дуже подобається Анна Різатдінова. І це не секрет ні для кого. Вона дійсно приголомшлива гімнастка. Незважаючи на це, особливо останні ефіри, вона доводить, що і актриса, і вона запросто може гарно танцювати і без шпагату, без розтяжок, - поділилась Кухар. - Всі учасники молодці! Чесно, мені дуже подобається, як Вова Остапчук зростає. Мені подобалося і як Дзідзьо танцював - він намагався для себе. Звичайно ж, є “хай левел”, і ми не можемо опускатися, повинні підтягуватися. Я вважаю, що він величезний молодець. Він відкрив для себе танець. Він зробив для себе результати. Анечка MARUV могла ще більше зробити”.

Анна Різатдінова і Саша Прохоров

Катерина зізналася, що не очікувала в минулому сезоні “Танців з зірками”, що так швидко підуть фітнес-тренер Аніта Луценко та телеведуча Маша Єфросиніна, а в цьому сезоні - телеведуча Надія Матвєєва.

“Вона велика розумниця, трудяжка. Я захоплююся цією жінкою!” - зазначила Кухар, говорячи про зірку каналу СТБ.

Катерина Кухар з чоловіком і сином на прем'єрі Великі Вуйки

Крім “Танців з зірками”, ми поспілкувалися з Катериною і про дітей. Зрідка балерина разом з чоловіком, Олександром Стояновим, відвідують різні прем'єри в Києві і беруть із собою сина Тимура. А ось дочку Анастасію вони бережуть від очей громадськості.

“Я в принципі намагаюся цього не робити. Мою молодшу дочку я взагалі поки нікуди не виводжу і не показую”, - поділилася прима.

Тимуру в цьому році виповнилося 10 років

За її словами, стежити за дітьми допомагає мама і няня. Катя каже, що в пошуку няні для сина і доньки їй дуже пощастило.

“У мене їх було три. Жодного разу не було такого, щоб я була людиною незадоволена, або звільняла, або хтось ішов. Моє щастя і мій один із секретів успіху - це люди, які мене оточують. Бог мені посилає. Дуже важливо, хто навколо тебе”, - поділилася Катерина Кухар.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що Катерина Кухар стане прототипом Німфи - героїні майбутнього мультфільму "Мавка. Лісова пісня", створеного за твором Лесі Українки.

Також повідомлялося, що Ольга Полякова, Іраклі Макацарія, Валерій Жидков та інші знаменитості побували на гала-концерті Міжнародного фестивалю BALLET OPEN SPACE, ініціаторами якого стали прем'єри балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар.

Крім цього, телеведуча Леся Нікітюк розсекретила Знай.uа деталі про свій новий проект на Новому каналі “Le маршрутка”. Що приготувала популярна телемандрівниця - читайте в матеріалі.