Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гаряче відео, показавши, як відпочиває з коханим чоловіком Потапом. Так, артисти залишили в таємниці райське місцезнаходження, проте фанати здогадалися, що це Канкун, Мексика. Настя запально рухалася в чорному бікіні з кокосом в руках, інтригуючи прем'єрою пісні та кліпу "Еlefante", яка запланована на 25 жовтня.

"Завтра величезна прем'єра 🐆#elefante не пропусти", - анонсувала Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Всім тим кому там вагітність на кожній фотці ввижається 😈🔥🔥🔥", "Шикарна👍", "Вогоооооонь😍", "Насть ти офігенна!😍", "Чарівна 😍🔥", "Дууже гарна фігура👍🔥", "Красуня 😍", "Як завжди прекрасна!👍🤗😉", "Ваааааааааааау😍❤️🔥".

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.