Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гарячий уривок з прем'єри нового кліпу і пісні під назвою "Elefante". Так, артистка позувала серед яскравих декорацій, примірявши масу образів і навіть перевтілившись в блондинку. Варто відзначити, що Настя знову заспівала іспанською, адже її перший трек Peligroso став справжніх хітом.

"Моя гаряча прем'єра #Elefante вже на каналі NKofficial!☄️ Дивіться і слухайте 🎧 на всіх музичних платформах і стримінг сервісах. Сподіваюся, я подарую вам справжній латиноамериканський карнавал, адже особливу атмосферу свята в цьому треку створює сміливий ф'южн мелодійної української сопілки з латиноамериканськими бітами! Пориньте в атмосферу магічних персонажів та яскравих фарб.", - поділилася емоціями Каменських. Думки фоловерів сильно розділилися, про що свідчать коментарі під постом.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.