У київській підземці з'явилися жартівливі плакати з правилами поведінки від героїв серіалу ″Великі Вуйки″ - Івана, Бодю, Микитюка та Штефка можна побачити у вагонах на синій гілці столичного метро.

Телеканал ″1+1″ та Київський метрополітен запускають проект разом з популярним комедійним серіалом ″Великі Вуйки″. У вагонах столичного метро вже з'явилася серія постерів, на яких улюблені герої комедії навчають простим, але важливим правилам поведінки в метрополітені.

Кияни можуть побачити 8 постерів, на яких знаменита гуцульська делегація в жартівливій манері закликає пасажирів метрополітену бути ввічливими, уважними та обережними під час поїздок. Комедійні персонажі Іван Петрук (Юрій Горбунов), Штефко (Назар Задніпровський), Бодя (Володимир Ніколаєнко) та сільський голова Василь Микитюк (Володимир Горянський) просять дотримуватись правил, прописаних й затверджених рішенням Київської міської ради - не заходити за обмежувальну лінію біля краю платформи до повної зупинки поїзда, не бігати по ескалаторах, не притулятися до дверей вагону, а також неформальних правил етикету у громадському транспорті.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Герої "Великих Вуйок" ще від "Останнього москаля" стали народними улюбленцями, тож Київський метрополітен охоче підтримав ініціативу каналу "1+1".

″Ми хочемо, щоб проект сприяв підвищенню культури пасажирів та спонукав бути взаємно ввічливими, дбайливо ставитись до інших пасажирів, дотримуватись громадського порядку та не провокувати небезпечні ситуації під час користування метрополітеном″, — зазначає радник начальника Київського метрополітену Наталка Макогон.

Метропоїзд з героями ″Великих Вуйок″ курсуватиме синьою гілкою до 14 листопада.

Прем’єра серіалу ″Великі Вуйки″ на телеканалі ″1+1″ відбулась 14 жовтня. Комедія є спін-офом культового серіалу ″Останній москаль″ та розповідає про пригоди вже відомих глядачу героїв-гуцулів у Києві.

Нагадаємо, Мейхер зізналася Катерині Осадчій про те, як цілувалася з її чоловіком на зйомках “Великих Вуйок”.

Як повідомляв портал Знай.ua, актриса та телеведуча Лілія Ребрик зіграла одну з головних жіночих ролей у серіалі “Великі Вуйки”

Також Знай.ua писав, Назар Задніпровський розповів, як Юрій Горбунов ставить на місце артистів-вискочок.