Хоча голлівудські актори Бред Пітт і Дженніфер Еністон розлучилися більше 10 років тому, їхній роман досі цікавить мільйони прихильників по всьому світу.

Як відомо, зоряних коханих пов'язували не лише романтичні стосунки, але й робочі. В дев'ятій серії восьмого сезону серіалу "Друзі" Бред Пітт зіграв однокласника Рейчел Ґрін (Дженніфер Еністон), який терпіти не міг персонажа своєї колишньої дружини. За словами творця серіалу Девіда Крейна, Пітт до кінця не хотів погоджуватися на цю роль, передає "BAZAAR".

Кадр із серіалу Друзі

Крейг зазначив, що Пітт відмовлявся від ролі, тому що раніше не з'являвся на ТБ:

"Він не наважувався, але тільки тому що ніколи не з'являвся на ТБ перед глядачами, а це дуже специфічний навик. Я думаю, це трохи лякає, якщо раніше не робив такого". Девід Крейн

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Бред Пітт і Дженніфер Еністон

За словами творця "Друзів", актор боявся перебувати на одному знімальному майданчику з Дженніфер, так як в той час на них акивно "полювали" папараці.

Нагадаємо, що названо претендентів на престижну американську премію "Оскар" у номінації на кращу чоловічу роль. Так, серед них виявилися актори Леонардо Ді Капріо, Метью Різ, Роберт Паттінсон і Джонатан Прайс.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що соліст "Антитіл" Тарас Тополя видав "секрет" вічного вогню" у відносинах: дружині подобається.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що донька хворої на рак Заворотнюк перервала тривале мовчання фото залишило більше запитань, ніж відповідей.