Дочка одіозного екснардепа Михайла Добкіна Алла до пологів працювала моделлю, вона також колекціонує картини і має власну галерею. А після народження сина Марка дівчина зайнялася ще й благодійністю. Про свою діяльність 26-річна красуня розповідає на сторінці в соцмережі Instagram. А в цей раз Алла показала в мережі трепетні фото з синочком, і ледь не вперше засвітила обличчя дитини.

Так, на нових фото Добкіна з'явилася з синочком, якому 23 жовтня виповнився рочок. Очевидно, знімки були зроблені саме на святкуванні його дня народження. Алла прийшла на свято в темному вбранні, її волосся красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. Вона позує поруч з Марком, який зосереджено займається своїми дитячими справами. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію дівчини.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще