Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна не так давно запустила свій проект на YouTube під назвою "Іспит на відвертість". В цьому шоу телезірка бере інтерв'ю у відомих особистостей. Так, серед гостей Маші був Вакарчук, Горбунов, Никитюк, Притула, Джамала та багато інших. Але в цей раз до Єфросиніної прийшов харизматичний телеведучий Володимир Остапчук.

Так, за словами Маші у підписі до відео, інтерв'ю з Вовою записувалося тиждень тому, і він ні словом не обмовився про розлучення з дружиною. Як виявилося, журналісти дізналися про розлучення з інформації на сайті суду, а незабаром телеведучий прокоментував і підтвердив це. "Ця розмова відбулася тиждень тому. @vova_ostapchuk проходив #Іспит на відвертість настільки нахабно і відкрито, що вчорашня новина про те, що вони з дружиною вирішили покласти край їх шлюбу, досі здається мені чиїмось невдалим жартом!", - каже Марія і пропонує подивитися її інтерв'ю з Остапчуком.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.