У неділю, 27 жовтня, о 21:00 лікарі масштабного медичного проекту "Я соромлюсь свого тіла" на СТБ продовжать боротися за здоров'я українців. На прийом до Катерини Безвершенко прийде Мар'ян Кунчик, чия історія пробирає до тремтіння. Хлопця підпалили живцем за те, що він захищав дівчину.



"Я заступився за дівчинку, їй було років 16, вона сиділа і плакала. До неї нахабно чіплявся хлопець, і я штовхнув його. Він мені сказав: "Я тобі ще зроблю". Увечері підстеріг мене, облив бензином і підпалив. Це сталося 4 роки тому. З тих пір у мене було 30 операцій ", - розповідає про страшну ніч Мар'ян.

У те, що хлопець виживе не вірили, навіть лікарі. 75% відсотків зовнішніх опіків і 16% внутрішніх. Слухати історію Мар'яна і дивитися на нього без сліз просто не можна.
На жаль, повернути хлопцеві здорову шкіру неможливо. Щоб полегшити його життя, проект буде шукати фахівців по всьому світу!

Дивіться новий випуск "Я соромлюсь свого тіла" на СТБ у неділю о 21:00.

Нагадаємо, експерт "Я соромлюсь свого тіла" розповіла, як підготуватися до огляду гінеколога

Як повідомляв портал Знай.ua, автори проекту "Я соромлюсь свого тіла" оголосили про кастинг

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.ua писав, пробема, з якою прийшла на 5-й сезон проекту "Я соромлюсь свого тіла" Розель Хомутських, налякала не лише глядачів, а й найдосвідченіших лікарів.