26-річна Алла Добкіна – модель, колекціонера, світська діва і молода мама, і все це вона поєднує з благодійною діяльністю. Дівчина є донькою колишнього народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна, вона активний користувач Instagram, де часто показує фото і відео зі свого життя.

Так, в цей раз Алла вирішила похвалитися в соцмережі похмурою, але дуже чуттєвою фотосесією. Дівчина з'явилася перед камерою в темному красивому платті з цікавим візерунком, яке красиво оголило тендітні плечі і підкреслило зону декольте. Волосся дівчини розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкі макіяж. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію моделі.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.