Популярна українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська нещодавно приголомшила новиною про розлучення з чоловіком відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським. І якщо відразу все це було на рівні чуток, то нещодавно Слава в інтерв'ю Осадчій зізналася, що це правда, але вона не знає, чому це сталося. Однак, зірка не сумує – зараз вона гастролює по Україні, а також встигає зніматися для глянців, репетирувати, займатися дітьми і навіть завела нові відносини.

Також Слава Камінська активний користувач Instagram, де радує шанувальників яскравими фото і відео зі свого життя. Цього разу співачка показала кадр з нової фотосесії, на якому позує в ніжному образі. На ній тільки коротке чорне плаття, яке оголило ідеальні ніжки. Слава присіла серед цікавих декорацій, вона не дивиться в камеру, запустивши руку в довге розпущене волосся. Фанати не пройшли повз і засипають Камінську компліментами.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.