Популярна американська модель, ангел Victoria's Secret і просто красуня Кендалл Дженнер звикла до епатажу і світського життя. Дівчина активний користувач Instagram, де зібрала 117 мільйонів підписників, яких часто радує яскравими постами про своє життя. І цей раз не став винятком – модель показала кілька кадрів, а на одному з них з'явилася в яскравому кокетливому образі.

Так, перед камерою Кендалл Дженнер з'явилася у пишній багатошаровій сукні цікавого фасону, яка підкреслила ідеальну фігуру і стрункі ніжки. Виглядає так, ніби фотограф застав модель зненацька, вона босоніж скаче по сходах, мило посміхаючись, не дивлячись у камеру. Волосся красуні зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію Кендалл і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.