Хлої Кардашьян – представниця сімейства Кардашьян-Дженнер, яка має знаменитих сестер. Як і вони дівчина прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу. Хлої, як і її родичі, зібрала майже 100-мільйонну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує яскравими постами про своє життя.

Так, в цей раз Хлої Кардашьян показала в мережі кілька фото, на яких з'явилася в спокусливому образі. Красуня вийшла на балкончик будинку в Голлівуді у вузькому "зміїному" платті, яке підкреслило її соковиті форми і пишне декольте. Довге світле волосся дівчина розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж, Хлої так і крутиться перед камерою. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію моделі і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.