Відома українська співачка, телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко деякий час тому вийшла заміж за російського співака Влада Топалова і народила йому дочку. Зірка активний користувач Instagram, де ділиться з шанувальниками яскравими фото і відео зі свого особистого і творчого життя. І в цей раз красуня показала яскравий кадр з подорожі до Італії, куди вона відправилася з чоловіком святкувати його день народження.

На новому фото Регіна позує стоячи на даху прогулянкового автобуса. Видно, що на Сицилії тепло, Тодоренко вибрала для прогулянки легке біле плаття у дрібний чорний горошок. Її волосся зібране у хвостик, який покладений на плече, а на її обличчі легкий макіяж і промениста посмішка. У підписі до фото Регіна запитала у фанатів, хочуть вони на Сицилію, а ті не пройшли повз і почали обговорювати фото красуні і відповідати на її питання.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.