Популярна українська співачка, яка вже кілька років активно виступає в Росії, обожнює привертати до себе увагу публіки і успішно робить це на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Щоб підігріти інтерес до своєї персони співачка часто публікує різні фото та відео зі свого особистого і творчого життя. І цей раз не став винятком – зірка показала милий кадр з новою зачіскою.

На новому фото Світлана Лобода з'явилася в пікантному образі, вона лежить на ліжку і фотографує себе сама. На ній тільки чорна майка, з якої ледве не вивалюються груди. При цьому прихильники відзначили, що співачці дуже пасує її нова зачіска – вона зробила собі кокетливі кучерики. На її обличчі немає макіяжу, а на шиї висить кілька прикрас. У підписі до фото Лобода написала: "Голову ріже… сьогодні так весь день".

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.