Київська студентка Маргарита Паша, яка в цьому році удостоїлася титулу "Міс Україна 2019" обожнює епатувати публіку і привертати до себе увагу, а робить вона це на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно дівчина потрапила у мовний скандал, і фанати помітили, що останнім часом вона почала публікувати свої пости з англомовними підписами.

Так, в цей раз красуня показала гарний кадр, на якому з'явилася в спортивному луці. На фото довгонога Маргарита позує в сірих спортивних штанях і короткому білому топіку. Цей наряд підкреслив ідеальну фігуру і рельєфне тало моделі. Її волосся зібране у високий хвіст, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до фото дівчина розповідає про користь спорту в житті людини, а шанувальники почали обговорювати публікацію красуні.

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.